Tallinna abilinnapea muutis mupo erasõitude asjus meelt

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uute ametiruumide juurde mahuvad ära ka kõik mupo tööautod.
Uute ametiruumide juurde mahuvad ära ka kõik mupo tööautod. Foto: Raigo Pajula

Kui esialgu ei näinud Tallinna munitsipaalpolitsei tegevust kureeriv abilinnapea Taavi Aas ametiautoga tehtud erasõitudes midagi halba, siis eile käskis ta selle kohta sisejuurdluse algatada.

«Igas ametis on olemas autode kasutamise kord ja selle täitmise eest vastutab ameti juht. Ametite eelarved on kinnitatud volikogu poolt ja nende täitmise eest vastutab vastavalt põhimäärusele samuti ameti juhataja,» vastas abilinnapea Taavi Aas Õhtulehele, kui oli näinud ka reporteri ja mupo juhi Kaimo Järviku vahelise vestluse teksti, kus ajakirjanik uuris mupo autodega tehtud erasõitude kohta.

Eile hommikul mõtles abilinnapea Aas siiski ümber ning edastas Raepressi kaudu teate: «Mupo väidetava erasõidu suhtes algatati sisejuurdlus.»

Aasa sõnul ajendas teda sisejuurdluse algatamiseks korraldust andma ajalehe väide, et munitsipaalpolitsei autodega võib töö ajal ja igal muul võimalikul juhul oma asju ajada ja erasõite teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles