Jõhvi püüab parkimiskeeluga rullnokki peletada

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõhvi keskväljak.
Jõhvi keskväljak. Foto: Arno Mikkor

Ida-Virumaa Jõhvi vallavalitsuses on küpsemas kavatsus keelata öisel ajal Keskväljakul parkimine, et hoida kesklinnast eemal lärmavate noorukite kampasid.

«See rullnoklus vohab seal üha suuremas mastaabis,» ütles Põhjarannikule abivallavanem Priit Kesler, kes sooviks väljakul kehtestada öise parkimiskeelu.

Tema sõnul seisab mõnikord väljakul öösiti kümneid autosid, kõigil uksed lahti, kõlaritest mürtsub vali muusika, lisaks muu kisa ja karjumine.

Kesleri sõnul on viimaseks tilgaks kannatuste karikas saanud üha sagenevad vandaalitsemised, pea igal hommikul on mõni lillevaas purskkaevu tükkideks virutatud või elektripost kõveraks sõidetud.

Jõhvi politseiosakonna komissar Sergei Andrejev tõdes, et Jõhvi Keskväljak on küllaltki probleemne koht, kus politseil tuleb sageli käia korda loomas ja parkimise keelamine öisel ajal on seal täiesti põhjendatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles