TTÜ tasulisse õppesse asunud eelistasid majandus- ja sotsiaalerialasid

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sisseastuja teatmik.
Sisseastuja teatmik. Foto: Tallinna Tehnikaülikool

Tallinna Tehnikaülikooli (TTÜ) tasulises õppes osutusid sellel aastal populaarseimateks majandus- ning sotsiaalteaduskonna ja Tallinna Kolledži erialad


TTÜ tasulistele kohtadele esitati 2491 sisseastumisavaldust, millest päevasesse õppesse oli 1940 ning kaugõppesse 551, teatas Krõõt Nõges Tallinna Tehnikaülikooli kommunikatsiooniosakonnast.

Riigieelarvelistele õppekohtadele võttis TTÜ sel aastal vastu 2134 üliõpilast, neist 1360 bakalaureuse-, inseneri- ja rakenduskõrgharidusõppesse, 712 magistriõppesse ja 62 doktoriõppesse.

Erinevalt eelmisest aastast polnud Nõgese sõnul vajadust korraldada lisavastuvõttu tasuta kohtadele, sest tudengikandidaatide huvi õppida tasuta oli varasemast suurem.

Tasuta õppekohtadele esitati rekordiliselt 10 775 sisseastumisavaldust ning õppima asumisest on teavitanud 2102 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles