Huvi Tallinna nelja kooli direktori ametikoha vastu on suur

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sikupilli Keskkooli silt.
Sikupilli Keskkooli silt. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Tallinna haridusameti välja kuulutatud konkursile nelja kooli direktori kohale laekus tähtajaks palju avaldusi, mille seast konkursi komisjon oma valiku teeb.


Sikupilli keskkooli direktoriks kandideerib kaheksa, Haabersti Vene gümnaasiumi direkotoriks seitse, juudi kooli direktoriks neli ning Liivalaia gümnaasiumi direktoriks seitse inimest, ütles Tallinna haridusameti personaliosakonna juhataja Maie Ringo BNSile.

Tõenäoliselt kinnitab linnavalitsus koolide uued juhid ametisse septembri alguses.

Sikupilli keskooli direktor Rita Rumm, Haabersti Vene gümnaasiumi direktor Sergei Teplov ja Liivalaia gümnaasiumi direktor Tiina Lorents lahkusid tänavu suvel omal soovil ametist.

Juudi kooli direktor Mihhail Beilinson hukkus traagilises õnnetuses 20. juunil Naissaarel matkates, kui ta omaaegse suurtükipatarei otsast alla kukkus.

Kandidaadid pidid konkursil osalemiseks esitama kirjaliku avalduse, elulookirjelduse, töö- või teenistuskäigu, ametikohale esitatud nõuetele vastavust tõendavate dokumentide koopiad, kandidaadi tegevuskava haridusasutuse juhina ja muud dokumendid, mida kandidaat peab oluliseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles