Tänavate remonttööd ei saa tähtajaks valmis

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pelguranna tänav oli suvel remondis.
Pelguranna tänav oli suvel remondis. Foto: Peeter Langovits.

Tallinna tänavaid remontivad ettevõtteid ei suuda tähtaegadest kinni pidada, hilinedes tööde lõpetamisega paremal juhul mitu päeva, halvemal juhul aga lausa mitu nädalat.


Kõige rohkem on töödega graafikust maas Facio Ehitus, mis remondib Lasnamäel Kivila ja Mahtra tänavaid ning kus tööd oleksid pidanud lõppema eelmisel reedel. Sama firma on ajahädas ka Põhja-Tallinnas Pelguranna, Kari, Madala ja Puhangu tänava remondiga.

Peaaegu õigeks ajaks sai Kunderi tänava taastusremondiga ühele poole Nordecon Infra. Kunderi tänav pidi samuti 14. augustiks valmis olema, kuid veel nädalavahetusel käis seal kibe töö. Esmaspäeva õhtuks peaks seal ettevõtte esindaja sõnul siiski asfalt maas olema ning selle nädala jooksul tahetakse ühele poole saada ka haljastustöödega ning üksikute äärekivide sättimise ja muude pisiparandustega.

Nordecon Infra lõpetab praegu ka Kopli tänava remonti. Firma juhatuse liikme Jaanus Taro sõnul on sealgi juba üle koera saadud ning vaja vaid sabast üle saada ehk viimane sõidutee lõik asfalteerida. Seejärel saavad uue asfaltkatte ka viimased kõnniteejupid ning lõpetatakse haljastustöödega. Linn on Kopli tänava valmimise lõplikuks tähtajaks määranud 31. augusti.

Suurematest tänavustest teetöödest on lõpetatud Jahu tänava asfalteerimine Põhja-Tallinnas, Pikaliiva tänava asfalteerimine Haaberstis ning Ehitajate tee Mustamäel. Pae tänava remondi lõpptähtaeg on 15. september ning abilinnapea Deniss Boroditši sõnul peaksid seal tööd graafikus olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles