Kunderi tänav on peaaegu valmis

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunderi tänava remont on peaaegu lõppenud. Teha on jäänud peamiselt haljastustööd.
Kunderi tänava remont on peaaegu lõppenud. Teha on jäänud peamiselt haljastustööd. Foto: Uwe Gnadenteich

Kunderi tänava kapitaalremondi lõpetamise tähtaeg oli eelmisel reedel, kuid loodusjõud on töid pisut pidurdanud ning tööd saavad valmis umbes nädala jagu hiljem.


Abilinnapea Deniss Boroditš ei näe selles probleemi. «Ilmselt saab ehitaja seal selle nädala jooksul valmis ja viib lõpule ka haljastustööd, mis on samuti lepingus sees,» ei hakanud abilinnapea mõnest hilinetud päevast numbrit tegema.

Ka Kunderi tänava kapitaalremonti teinud ettevõtte Nordecon Infra teedeehituse direktori Jaanus Taro sõnul on tööd seal lõpusirgel. «Seal tuleb veel natuke rehitseda ja enam-vähem tähtajaks saime siiski valmis. Lootsime veel eile asfalteerimistööd ära lõpetada, aga vihm segas just nii palju, et paar ruutmeetrit jäi veel tänaseks. Ja siis väiksed kivide parandused ja haljastustööd, aga põhimõtteliselt on tänav valmis,» ütles Taro.

Nordecon Infral on praegu käsil ka Kopli tänava taastusremondi lõpetamine. Sealgi peaks sõiduteega kohe-kohe ühele poole saama ning seejärel asfalteeritakse ruttu veel viimased kõnniteejupid ning tehakse ära haljastustööd. Sealgi ei peeta tähtaegadest päris minutipealt kinni, kuid nii suure objekti puhul on asjaga rahul nii tellija kui tegija.

«Ausalt öeldes nõuab selliste objektide tähtajaks valmis tegemine kohati ikka ebainimlikku pingutust, sest Tallinnas antud tähtajad on ikka väga lühikesed. Vahest tuleb töötada nädalavahetustel ning hilisõhtuti ja isegi öösiti. Ja kui ilm ka veel nöökima juhtub, siis võibki tööde lõpetamisega hilineda,» lausus Taro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles