Treppojal käib kohtutüli prügivedajaga

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Keila vallas Treppoja kandis asuvate suvilakooperatiivide liikmed kavatsevad oma prügivedaja vastu kohtusse minna ligi kolm aastat tagasi välja saadetud arvete pärast, mille maksmisest paljud siis keeldusid.

Nüüd nõutakse inkassofirma kaudu inimestelt tuhandeid kroone, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Kolme aasta tagusel arvel on kirjas, et Keila vallas organiseerib prügivedu Radix Hoolduse osaühing ning liitumine on kohustuslik. Arvel märgitud summa - 550 krooni - tuli maksta justkui selle eest, et neil prügi ära veeti.

«Helistasime siis sinna firmasse Radix ja küsisime, kuidas te üldse saate arvet esitada selle eest, mida tehtud pole, sest mingeid konteinereid ju ei olnudki, mida ära viia,» rääkis Treppoja elanik Sergei Kljubin. «Nad vabandasid: ja-jaa, meil on siin süsteemis midagi, ja nii edasi ja nii edasi...»

Keila vallavanem Kadri Kreisman rääkis uudistesaatele, et Radixi käitumine tuli ka vallale üllatusena ning nad jõudsid seisukohale, et see oli liiga radikaalne samm.

Radixi juht, kelle sõnul on arved igati korrektsed, kaamera ees olukorda kommenteerida ei soovinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles