Okastraadi teele vedamine võib viia vangi

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Mopeedijuhtide peletamine teele veetud okastraadiga võib lõppeda ühele saarlasele kuni kolmeaastase vangistusega.

Augusti alguses vajas haiglaravi mopeedijuht, kes sõitis Saaremaal teele veetud okastraati. Juhtumi kohta on algatatud kriminaalmenetlus kehalise väärkohtlemise paragrahvi alusel ja karistusseadustik näeb seesuguse teo eest ette rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistuse.

Kas väidetavalt okastraadi teele pannud naist on ka juba üle kuulatud, ei soostunud Lääne ringkonnaprokuratuur ütlema. «Uurimise käiku uurimise huvides prokuratuur kommenteerida ei saa. Süüdistust kellelegi esitatud ja kriminaalasja kohtusse saadetud veel ei ole,» kinnitas ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja.

Saaremaa lehe Oma Saar andmetel pani 5. augusti hilisõhtul okastraadi teele vanem naine, kes põhjendas oma tegu vajadusega rahurikkujaid noori eemale peletada.

«Mis ma teen siis, kui ma ei saa pool aastat juba magada, muudkui võristavad,» rääkis kohalike noortega konfliktis olev naine, kelle sõnul olevat ühel ööl sõidetud poole neljani hommikul. Naine kinnitas lehele, et on õnnetusest teadlik ja sellest informeeris teda politsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles