Riigi Kinnisvara juhiks saab Jaak Saarniit

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigi Kinnisvara ASi juhatuse uus esimees Jaak Saarniit
Riigi Kinnisvara ASi juhatuse uus esimees Jaak Saarniit Foto: Toomas Huik

Riigi Kinnisvara AS-i nõukogu valis täna juhatuse uueks esimeheks Jaak Saarniidu ja juhatuse uueks liikmeks ning finantsdirektoriks Piia Kallase.        

Juhatuse uued liikmed asuvad ametisse alates 1. maist ja nende volitused kehtivad kolm aastat, teatas kommunikatsiooni- ja turundusjuht Madis Idnurm.   

Jaak Saarniit jätkab kuni uuele töökohale asumiseni Silikaat Grupi direktorina. Varem on ta töötanud Pärnu linnapeana ja Tallinna abilinnapeana. Ta on olnud Suurettevõtjate Assotsiatsiooni tegevjuht ning EAS-i tehnoloogiaagentuuri nõukoja esimees.

Saarniit on lõpetanud Tartu Riikliku Ülikooli majandusteaduskonna kaubandusökonoomika erialal.

Piia Kallas on kuni käesoleva ajani töötanud Skanska EMV pearaamatupidajana. Varem on ta töötanud Hansapanga siseaudiitorina ja arendusjuhina ning on Eesti Siseaudiitorite Ühingu liige.

Piia Kallas on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli tööstuse planeerimise erialal ning omab Tartu Ülikooli ärijuhtimise magistrikraadi.

Kokkuleppel ettevõtte nõukoguga lõpevad nii senise juhatuse esimehe Tiit Ottise kui ka kahe juhatuse liikme, Roman Kolosovi ja Heiki Puusaare, volitused 30. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles