Rahvas valis tele- ja raadiolemmikud

Heili Sibrits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Eestlaste arvates on möödunud aasta parimad telesaatejuhid Vahur Kersna ja Anu Välba ning raadiosaatejuhid Alari Kivisaar ja Kirsti Timmer, selgus Nädala korraldatud vaatajaküsitlusest.

Seitsmendat aastat järjest toimunud küsitlusel võidutses seitsmendat korda vaadatuim telesaade «Pealtnägija» ning Kersna hääletati taas populaarseimaks meessaatejuhiks.

Tema kaassaatejuhi Mihkel Kärmase leiab alles 9. kohalt. «Minu jaoks on mõlemad võrdsed, aga midagi pole teha – ainult ühe saab valida,» põhjendas üks hääletaja Kersna eelistamist Kärmasele.

Saadetest teisele kohale valiti Kanal 2 saate «Ärapanija» ja kolmandaks TV 3 «Kahvli». Nii nagu mullugi, järgnesid Kersnale Kristjan Jõekalda ja Hannes Võrno. Nii on Kersna saanud parima meessaatejuhi tiitli kuus korda – vaid siis, kui miljonimäng alustas, pääses troonile Hannes Võrno.

Kivisaare viies võit

Telenaiste esikolmikusse valisid lugejad Anu Välba («Terevisioon»), Maire Aunaste («Meie») ja Romi Hasa («Eesti muusika karikas», TV 3).

Parim raadiosaade oli tänavu taas Sky Plusi hommikuprogramm ning seda juhtiv Alari Kivisaar, kellele see võit oli järjekorras juba viies.

Saadetest järgnesid Sky Plusi «Naistekas» ja Star FMi äratajasaade. Kivisaarele järgnesid Allan Roosileht (Star FM) ja Raadio Elmari peatoimetaja Owe Petersell.

Naisraadiohäälte esikolmikus oli tänavu kaks uut tulijat. Kui esimese koha võitis traditsiooniliselt Kirsti Timmer («Naistekas»), siis talle järgnesid Heidy Purga (R2) ja Pille Minev (Star FM).

Esmakordselt ka seriaalinäitlejat valima pidanud lugejad hääletasid parimaks Martin Veinmanni («Kodu keset linna», TV 3). Teiseks hääletati samas seriaalis perepoega mängiv Indrek Ojari, kolmandaks tuli Helgi Sallo («Õnne 13», ETV). Kokkuvõttes mainiti ära 60 näitlejat, seega peaaegu kõik, kes viimasel hooajal on seriaalides mänginud. Ära mainiti isegi «Kodu keset linna» koer Muska ja samas sarjas titte mängiv Karola Suviste.

Kingiks Urmas Oti taies

Ajakirja eriauhinna said «Jõulutunneli» (ETV) ja «Eestimaa uhkuse» (TV 3) meeskonnad. Kõik premeeritud said eilsel auhinnatseremoonial mälestuseks telelegendi Urmas Oti nimekaimu, klaasikunstnik Urmas Oti meisterdatud taiese.

Nädala peatoimetaja Einar Ellermaa kommenteeris järjekordset auhindamist nii: «Üllatus oli see, et suuri üllatusi polnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles