EÜLi juhatuse esimeheks valiti Ivar Veskioja

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Üliõpilaskondade Liidu logo.
Eesti Üliõpilaskondade Liidu logo. Foto: www.eyl.ee

Täna Eesti Kunstiakadeemias toimunud Eesti Üliõpilaskondade Liidu (EÜL) üldkoosolekul valiti organisatsiooni ajutiseks juhatuse esimeheks Ivar Veskioja.

Ajutine juhatuse esimees on ametis kuni uue kaheliikmelise juhatuse valimiseni, mis toimub hiljemalt oktoobri alguses, teatas EÜL.

«Seni on olnud EÜLi juhatuse mandaat üheaastane ning see on kompetentsi väljakujunemise ja töövõitude saavutamise valguses liiga napp aeg. Minu ülesanne juhatuse esimehena on tagada üliõpilaste õiguste eest seismeni kuni kaheaastase juhatuse ametisse astumiseni,» märkis Ivar Veskioja.

Ivar Veskioja on varem töötanud Tallinna Ülikooli Üliõpilaskonna esimehena, Eesti Üliõpilaskondade Liidu juhatuse aseesimehena ning firma AS Tavid tütarettevõtte Tavex AB tegevjuhina Rootsis. Hetkel töötab Ivar Veskioja 1Office Eesti OÜ tegevjuhina.

Ivar Veskioja on lõpetanud Tallinna Ülikooli haldusjuhtimise erialal.

Üldkoosolekul pikendati samuti nõukogu volitusi.

EÜL on 1991. aastal asutatud üliõpilaste katusorganisatsioon, mille eesmärgiks on esindada tudengite hariduslikke, sotsiaalseid ja kultuurilisi huve ning kaitsta nende õigusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles