Terminaator esitles uut plaati

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maskuliinne: Terminaator andis eksklusiivse ja efektse kontserdi Eesti Raadio 
1. stuudios. Nad lubasid, et see ei jää viimaseks.
Maskuliinne: Terminaator andis eksklusiivse ja efektse kontserdi Eesti Raadio 1. stuudios. Nad lubasid, et see ei jää viimaseks. Foto: Postimees.ee

Neljapäeval, 18. mail esitles ansambel Terminaator raadio 2 saates «R2 LIVE» oma uut plaati «Nagu esimene kord». Tunniajast efektset show’d pääses Eesti Raadio 1. stuudiosse jälgima 200 tulihingelist fänni.

Bändi solisti Jaagup Kreemi sõnul on nad värske albumiga üle pika aja läinud tagasi oma juurte juurde. «Oleme tunduvalt maskuliinsemad, agressiivsemad ja depressiivsemad. Kuid see ei tähenda, et me ei oleks oma praeguse eluga rahul,» naerab Kreem. Ta tunnistab, et Terminaatoril läheb väga hästi ning nad on paremad kui kunagi varem.

Solisti sõnul ei räägi plaadi lood mitte ainult armastusest, vaid ka ühiskonna valupunktidest. Kui uue plaadi valmimine võttis aega kolm aastat, siis järgmisega Kreemi sõnul nii kaua kindlasti ei lähe.

«Me püüame end edaspidi kiiremini kokku võtta ning tihedamini plaate välja anda,» muigab laulja. Seni on bänd välja andnud 8 albumit. Neist esimene, «Lõputu päev» ilmus 1994. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles