ITV pakub kuutasulist paketti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Elion hakkas teleportaali ITV pakkuma kasutajatele kuutasulist paketti, mis võimaldab vaadata piiramatult telesaateid ja filme 75-kroonise kuutasu eest, teatas Elion.

Enamik ITV sisust on nüüd nähtav ka välismaalt.

Elioni internetivaldkonna juhi Maiko Kalveti sõnul on kuutasuline pakett sobilik tihemini ITV-d kasutavale inimesele.

«Näiteks on lastel kuutasulise paketiga lihtsam saateid vaadata kui iga meediafaili eraldi tellides, samuti võimaldab see hoida tänu fikseeritud kuutasule ITV kasutamise kulud kontrolli all,» ütles Kalvet.

«Teise uuendusena jõudis Elion kokkuleppele enamiku ITV-s olevate saadete ja filmide autoriõiguste omanikega regioonipiirangu kaotamises, nii et ligikaudu 99 protsenti ITV sisust on nüüd nähtav ka välismaalt,» lisas Kalvet.  

Praegu saavad ITV kuutasulist paketti tellida vaid Elioni Kodulahenduse, Kodu-ADSLi, Kodutöö-ADSLi, Korrusmaja interneti ja Korrusmaja lahenduse kliendid, tulevikus saavad teenust kasutada ka teiste internetiühenduste omanikud.

Teiste internetiühenduste kasutajad saavad ITVst saateid ja filme vaadata end e-passi kasutajatunnusega sisse logides ja hiljem Elioni arvega makstes või registreerimata kasutajana soovitud meediafaili eest ette internetipangas või mobiilmaksega tasudes.

Filmide ja saadete vaatamiseks ITVst on vajalik interneti püsiühenduse kiirus alates 1 megabitt sekundis. Kodulahenduse ja Elioni teiste interneti püsiühenduste kasutajatel tõstetakse ühenduskiirus ITV vaatamise ajaks automaatselt vajaliku tasemeni.

ITV keskkonnas on praegu umbes 8700 erinevat saadet ja filmi. 2003. aasta novembris alustanud ITV on praeguseks kogunud juba ligikaudu 6000 registreerunud kasutajat, kokku külastab ITV keskkonda Elioni andmetel nädalas keskmiselt 20 000 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles