Savisaar kutsub omaaegsed ministrid enda juurde Hundisilmale

Urmas Seaver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar saab kätte Balti Assamblee medali.
Edgar Savisaar saab kätte Balti Assamblee medali. Foto: Mihkel Maripuu

Balti keti 20. aastapäeva puhul korraldab Edgar Savisaar täna Hundisilma talus vastuvõtu kõikidele 1990. - 1992. aastal Eesti riiki juhtinud valitsuse kabinetiliikmetele.

Kohtumisel osalemisest on teada andnud 15 endist ministrit - teiste seas näitekst toonased riigiminister Raivo Vare, kaubandusminister Ants Laos, sotsiaalminister Siiri Oviir, transpordimister Tiit Vähi, justiitsminister Jüri Raidla, majandusminister Jaak Leimann, tervishoiuminister Andres Ellamaa, teatas täna Raepress.

Toonastest valitsuse liikmetest on manalateele läinud välisminister Lennart Meri, kultuuriminister Lepo Sumera, tööstus- ja energeetikaminister Jaak Tamm ja siseminister Olev Laanjärv.

«Rahvarinde aegne valitsus on sarnaseid kokkusaamisi korraldanud ka varem,» märkis Savisaar. «Tookordne valitsus tegutses kui ühtne meeskond ning seda ühtsustunnet oleme kohtumistel ikka alles hoidnud.»

Savisaare sõnul meetutatakse seekord 20 aastat tagasi Baltimaade Rahvarinnete poolt korraldatud Balti ketti, mis oli toonast poliitilist olukorda arvestades korralikult koordineeritud ning peensusteni organiseeritud poliitiline aktsioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles