Töötute klubis saab end tasuta koolitada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötute klubis toimuvad koolitused aitavad tööellu naasmisele kaasa
Töötute klubis toimuvad koolitused aitavad tööellu naasmisele kaasa Foto: Caro/Scanpix.

Neljapäeval alustab Tallinnas kodanikualgatusena tegevust tasuta koolitussari «Töötute klubi», mille seitsme loengu käigus püütakse aidata töötutel naasta aktiivsesse tööellu.

«Töötute klubi» loenguid, töötubasid ja grupitöid viivad läbi suurettevõtete personalijuhid, tunnustatud koolitajad ning oma tegevusvaldkonna spetsialistid CV-Online'ist, EAS-ist ning pankadest.

Koolitussarja sihtrühmaks on ennekõike töökoha kaotanud spetsialistid, ametnikud ja juhid. Üritused toimuvad Tallinna Jaani koguduse ruumides.

«Töötute klubi» on kodanikualgatus, mille idee autorid on Ene Tammeoru ja Irene Metsis.

«Miks mitte aidata teisi, kui endal on see teadmine ja oskus olemas. «Töötute klubi» idee on pakkuda töötutele võimalust tulla kodust välja, suhelda oma saatusekaaslastega ja keerata töötus enda kasuks,» selgitas Ene Tammeoru.

«Töötus annab võimaluse vaadata enda sisse ja pöörata oma elus uus lehekülg. Võib-olla annab just koondamine ja tööst ilma jäämine võimaluse viia ellu oma unistused, mis on siiani jäänud teostamata.»

Irene Metsis lisas, et eriti hea meel on tal selle üle, et algatusega liitusid kohe organisatsioonid ja vabatahtlikud, kes olid abiks klubi käivitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles