Huvilised saavad Tallinna üürikorteritega tutvuda

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljud sundüürnikud eelistasid munitsipaalüürikorteri asemel kolimistoetust.
Paljud sundüürnikud eelistasid munitsipaalüürikorteri asemel kolimistoetust. Foto: Uwe Gnadenteich

Homme, 26. augustil ja reedel, 28. augustil kella 10-12 on kõigil võimalik tutvuda Tallinna teise elamuehitusprogrammi raames Raadiku elamukvartalis üürile antavate korteritega.


Näidiskorteritega tutvumiseks palutakse koguneda kell 10 Raadiku tn 8/2 elamu ette, teatas Raepress. Eluruume tutvustavad Tallinna Linnavaraameti projektijuht Priit Pitsi (tel. 6404 693, 5062173) ja elamumajanduse osakonna peaspetsialist Veiko Meremäe (tel. 6404 059, 5093421).

Need, kes soovivad linnalt soodustatud hinnaga eluaset üürida, peavad selleks hiljemalt 23. septembriks Tallinna linnavaraametile vormikohase taotluse esitama. Täpse info teise elamuehitusprogrammi raames linnalt korteri üürile saamise tingimuste ja võimaluste kohta leiavad huvilised Tallinna kodulehelt.

«Taotluste läbivaatamisel on olulisimaks kriteeriumiks taotluse esitamise aeg, mis tähendab, et mida varem avaldus esitati, seda suurem on tõenäosus korter üürile saada,» rõhutas abilinnapea Eha Võrk.

Linnavaraametis (Vabaduse väljak 10, IV korrus) võetakse taotlusi vastu esmaspäeviti kella 9-18 ning teisipäevast reedeni kella 9-16, samuti võib taotluse koos lisadega saata posti teel või digitaalselt allkirjastatuna e-postiga aadressile eluase@tallinnlv.ee.

Teise elamuehitusprogrammi käivitamiseks Raadiku elamukvartali korterelamutest eraldatud sada korterit on kahe- kuni neljatoalised. 47,8-83 ruutmeetri suuruste korterite üürihind on 30 krooni ruutmeetri eest.

Neid eluruume võivad taotleda rahvastikuregistris Tallinna elanikuna arvel olevad noored pered ning Tallinna sotsiaalsfääri toimimiseks vajalikud töötajad: lasteaednikud ja õpetajad, hoolekandeasutuste töötajad, muuseumide, raamatukogude ja teatrite töötajad, õed, ämmaemandad, hooldajad ja põetajad, Tallinna linna teenindavad politseinikud, päästjad.

Tähtajaks laekunud taotluste alusel antakse teise elamuehitusprogrammi raames esimesed sada korterit tingimustele vastavatele taotlejatele üürile juba oktoobris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles