Seppiku pojad annetasid Keskerakonnale 600 000 krooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Seppik
Ain Seppik Foto: Peeter Langovits

Keskerakonna ühe juhtfiguuri Ain Seppiku pojad Siim ja Sulev annetasid teises kvartalis pärast isaga nõupidamist keskpartei kassasse kumbki 300 000 krooni.

Keskerakond sai tänavu teises kvartalis riigieelarvest toetusena ja eraisikute annetustena 5 659 529 krooni. Seppiku teada pole ta ettevõtjatest pojad varem parteid toetanud. Enne annetamist pidanud pojad isaga ka põgusalt nõu, kirjutab SL Õhtuleht.

«Ütlesin neile, et maailmavaadet võib ikka toetada. Seda peab tegema ametlikult ja ausalt. Ma ise annetasin ka,» lisas isa, kes andis oma parteile 20 000 krooni.

«Mu noorem poeg Siim on vandeadvokaat. Vanem poeg Sulev aga tegeleb ettevõtlusega. Erialalt on ta samuti jurist. Tõtt öelda pole ma kunagi väga nende tegemiste vastu huvi tundnud,» ütles Seppik.

SL Õhtulehe teada töötab Siim Seppik (27) advokaadibüroos Seppik & Sirel. Ta tegutseb peamiselt äri-, kinnisvara-, ehitus- ja planeerimis- ning võlaõiguse valdkonnas. 2001. aastast on Siim Seppik Eesti Advokatuuri liige ja 2004. aastast vandeadvokaat.

Sulev Seppiku kohta on andmeid napimalt. Eesti Päevalehe andmeil on ta juurahariduse saanud Concordia Rahvusvahelises Ülikoolis ja veel kolm aastat tagasi töötas isa advokaadibüroos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles