Mehed üritasid presidendi kantselei nime kasutades praamile pääseda

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muhu ja mandri vahel sõitev praam.
Muhu ja mandri vahel sõitev praam. Foto: Raigo Pajula

Kolm meest üritas kiiresti Kuivastust Virtsu saada, broneerides piletid vabariigi presidendi kantselei nimel. Meeste plaan ei läinud aga läbi, selle asemel tuli neil hoopis politseile aru anda.

Vahejuhtum toimus ühel augusti nädalavahetusel, kirjutab Oma Saar. Kui mehed sadamasse jõudsid ja eelisjärjekorras üle sõita tahtsid, oli juba tuvastatud, et tegemist ei ole kantselei broneeringuga, ning praamile pääsemiseks tuleb osta tavapilet. Mehed olid üsna ehmunud, kui kuulsid, et juhtunust tuleb aru anda ka politseile.

«Vabariigi presidendi kantselei andis sellest juhtumist teada julgestuspolitsei töötajatele ning need võtsid ühendust kaitsepolitseiametiga,» ütles Oma Saarele julgestuspolitsei kommunikatsioonijuht Priit Talv.

Talve sõnul autojuhiga vesteldi ja selgus, et tegemist oli reisija ja laevafirma vahelise arusaamatusega, mis oli tekkinud telefoni teel suhtlemise tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles