Tallinnas tuleb suur koolimess

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kooli algus paneb inimesed sisseoste tegema.
Kooli algus paneb inimesed sisseoste tegema. Foto: Aldo Luud/Õhtuleht

Homme algab Tallinna spordihallis seni suurim kooli- ja vabaajamess Eestis, mis kannab nime Scoolest ning kus osaleb üle 120 firma ja huvikeskuse.


«Antud formaadis, perioodil ja mahus ei ole varem analoogset messi toimunud. Avatud on suur sise- ja väliala ning ühelt poolt on tegu messiga, teisalt aga rohkete tegevustega pereüritusega,» rääkis messikorraldaja Viljar Silmer.

Messil on lisaks erinevatele atraktsioonidele Silmeri sõnul esinemas ka mitmeid artiste ja kõrgetel kohtadel tegelasi.

Üheks huvitavaks sündmuseks on kindlasti reedel kell 14 Kalevi staadionil algav suur jalgpallilahing, millest võtavad osa haridusministeeriumi ja Unicefi meeskond.

«Messil osalejate hulgas on palju erinevat meelelahutust ja huvitegevust pakkuvaid firmasid. Kohal on muuseumid, raamatupoed, huvikeskuses, skaudid, gaidid ja paljud teised. Ise saavad külastajad järgi proovida näiteks batuudid, bmx rambi, minitennise väljaku, joonistusala ja seikluspargi tarzanihüppe atraktsiooni,» teatas korraldaja.

«Loomulikult on kohal ka enamik Eestis koolitarbeid pakkuvaid firmasid ning kohapealt peaks saama kätte kõik õppetööks vajaliku.  Samuti ei jää külastajad nälga, kuna messipinna välialal on avatud mitmed toitlustustelgid,» ütles Silmer.

Projekti idee sai tema sõnul alguse juba poolteist aastat tagasi ja kuna plaan paisus nii suureks, otsustati üritus alles nüüd korraldada, et seda ikka korralikult teha.

Koolimess toimub

Tallinna spordihallis ja staadionil homme alates kella 12 kuni pühapäeva õhtuni. Päevapilet maksab 35 krooni ning alla 7-aastastele lastele on üritus tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles