Tallinna uueks meediajuhiks saab Mati Kirotar

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Kirotar.
Mati Kirotar. Foto: Raepress.

Riigikokku siirdunud Georg Pelisaare asemel alustab Tallinna meediajuhina 1. septembrist tööd Mati Kirotar.


Staažikas tele- ja raadiomees Kirotar on viimasel ajal teinud Tallinna linna tellimusel valminud telesaateid telekanalil TV14. «Me otsisime sellele kohale kogenud tele- ja raadioinimest, kes teab ka seda, mis on film. Me otsisime professionaali, kellel on tõepoolest kogemusi,» ütles Tallinna linnakantselei avalike suhete direktor Ain Saarna Postimees.ee'le.

«Mati Kirotari vooruseks on ka see, et ta on nüüd juba umbes aasta aega teinud Tallinna saateid nii Kalev Spordi kui TV14 kanalil. Tallinna saadete tegemise tõttu teab ta ka linna asju, nii et tal pole vaja uues ametis kohaneda ning inimesi ja asju tundma õppida. Temast on kuidagi märkamatult saanud Tallinna teemade asjatundja, nii nagu ta oli maaelu asjatundja ETVs Maahommikut tehes,» kiitis Saarna.

Tallinna senine meediajuht Georg Pelisaar asus 3. augustil tööle riigikogus europarlamenti valitud Vilja Savisaare asendusliikmena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles