Valitsus kinnitas Svjatõševi maavanemaks

Urmas Seaver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgeva maavanemaks saanud senine Jõgeva linnapea Viktor Svjatõšev.
Jõgeva maavanemaks saanud senine Jõgeva linnapea Viktor Svjatõšev. Foto: Margus Ansu

Vabariigi valitsus kinnitas täna Jõgeva maavanemaks senise Jõgeva linnapea reformierakondlase Viktor Svjatõševi, kes astub uude ametisse 1. septembrist.

 Mehe kuupalgamääraks on 25 000 krooni 35. palgaastme järgi ning lisatasu makstakse teenistusaastate eest vastavalt teenistusstaažile. Svjatõševil on 1. septembri seisuga 12 aastat 5 kuud ja 14 päeva avaliku teenistuse staaži.

Svjatõšev kinnitati Jõgeva maavanemaks alates selle aasta 1. septembrist kuni 2014. aasta 31. augustini.

Ta on aastatel 1996-1999 olnud Jõgeva linnavolikogu liige, aastatel 1999-2002 Jõgeva linnavalitsuses abilinnapea ja 2002. aastast kuni selle ajani on ta Jõgeva linnapea.

Viktor Svjatõšev on lõpetanud 1989. aastal Tallinna Polütehnilise Instituudi ehituse ökonoomika ja organiseerimise erialal.

Augusti keskel toimunud Jõgevamaa omavalitsuste liidu üldkoosolekul Svjatõšev omavalitsusjuhtide toetust ei saanud ning Rahvaliidu aseesimees Kajar Lember märkis pärast üldkoosolekut, et regionaalminister peab uue maavanema esitamisel valitsusele lähtuma demokraatliku õigusriigi põhimõtetest, mitte parteipoliitilistest tagatoakokkulepetest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles