Kuressaare postimaja pannakse 5 miljoni krooniga müüki

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postkast.
Postkast. Foto: Valgamaalane

Eesti Posti nõukogu otsustas panna avalikul enampakkumisel müüki 11 kinnistut, nende seas ka Kuressaares asuva postkontori hoone 5 miljoni krooniga.

«Soovime aadressil Torni 1 asuva kinnistu maha müüa, kuid see ei tähenda veel seda, et postiteenus sellest majast jäädavalt kaoks,» kinnitas Eesti Posti kommunikatsiooni- ja turundusosakonna juht Inge Suder Meie Maale.

«Postkontor kindlasti ei kao. Meie huvi on tulevaselt hoone omanikult postiteenuse osutamiseks vajalikke ruume rentida. Huvi ongi eelkõige rentida, mitte omada. Praegu pakub Eesti Post Torni tänav 1 majas küll ise firmadele renditeenust, kuid see ei kuulu postiasutuse põhitegevuste hulka.»

Inge Suderi sõnul on jätab praeguses postkontoris logistiliselt soovida paki- ja kullerteenuse pool. Võimatu pole, et Eesti Post leiab endale uue rendipinna ka kuskilt mujalt.

Eesti Posti nõukogu otsustas panna avalikul enampakkumisel müüki 11 kinnistut, sealhulgas ühe kortermaja ja mitu maatükki. Müüki minevad kinnistud asuvad üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles