Jõhvi saab näha senise vallajuhi ja suurärimehe valimisliidu duelli

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõhvi valla vapp.
Jõhvi valla vapp. Foto: Internet

Eelseisvatel valimistel saab üheks peamiseks intriigiks, kas maakonnakeskuses jääb võimu jäme ots praeguse vallavanema Tauno Võhmari ja tema meeskonna kätte või suudavad selle endale haarata suurärimees Nikolai Ossipenko ja tema toetajad.

Nii Võhmar kui Ossipenko on moodustanud valimisliidu ja suure tõenäosusega nopivad need kaks suurema osa Jõhvi valijate häältest, jättes erakondlikele nimekirjadele vaid lootuse saada otsustavaks kaalukeeleks hilisema võimuliidu moodustamisel, kirjutab Põhjarannik.


Vallavanem Võhmari valimisliit Jõhvi Heaks panustab suuremalt jaolt inimestele, kes on praegugi aktiivselt tegevad Jõhvi avalikus elus, ja liit loodab saada pea pooled kohad volikogus.

Ossipenko valimisliidu loomist - selle nimeks võib saada Rahva Hääl või Rahva Jõud - korraldab kauaaegne Kohtla-Järve linnavolikogu liige Voldemar Lehter, kes lasi end koos teise Kohtla-Järve volikogu liikme Andrei Ilnitskiga hiljuti registreerida oma sõbra juurde Kose külla, et nad saaksid samuti kandideerida Jõhvi volikogusse.

Lehtri sõnul panustab nende valimisliit kõige rohkem Nikolai Ossipenko peale, kel «on nii raha kui ka oma telekanal ja paljude jõhvilaste soosing».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles