Esimese klassi õpilased saavad kingiks helkurvesti

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM02: HELKURID: TALLINN, EESTI,08DEC03-
Helkurid. Pildistatud KASU jaoks.
pl/ Foto PEETER LANGOVITS POSTIMEES
TLNPM02: HELKURID: TALLINN, EESTI,08DEC03- Helkurid. Pildistatud KASU jaoks. pl/ Foto PEETER LANGOVITS POSTIMEES Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

Täna saavad kõik Tallinnas kooliteed alustavad vastsed koolijütsid koos aabitsaga helkurvesti, mis on neile kingituseks Tallinna linnalt.


Seoses lastega juhtuvate liiklusõnnetuste kurva statistikaga kavandas Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet tänavu Tallinnas esimesse klassi minevatele lastele helkurvestide soetamist, et teha nad autojuhtidele paremini nähtavaks ja suurendada seega laste turvalisust liikluses, vahendas Raepress.

«Mullu sügisel tuli sama mõttega välja Pille Lille Muusikute Toetusfond, tehes Tallinna linnale ettepaneku korraldada heategevuskontsert eesmärgiga suunata tähelepanu laste turvalisusele,» ütles abilinnapea Merike Martinson ja lisas, et tänuväärse eesmärgi nimel otsustas linn muusikutega oma jõud ühendada.

Pille Lille Muusikute Toetusfondi ja Tallinna linna koostöös toimus 2. detsembril 2008 Estonia Kontserdisaalis heategevuskontsert «Terve elu terve». Kontserdi tulude ja Tallinna linna rahalise toetusega valmisid sertifitseeritud helkurpaelaga, külgedelt kummipaeltega varustatud ning Tallinna Tervisekoalitsiooni logo «Terve elu terve» kandvad vestid.

Tallinnas läheb täna esmakordselt kooli 3727 last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles