Algab kohtuprotsess laulja Joel Steinfeldti üle

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulja Joel Steinfeld.
Laulja Joel Steinfeld. Foto: Marina Puškar

Harju maakohtus algab homme protsess alaealise noormehe löömises süüdistatava tuntud laulja Joel Steinfeldti üle.

Kohus arutab Steinfeldti süüasja alaealise kannatanu huvide kaitseks kinniste uste taga.

Põhja ringkonnaprokuratuur süüdistab Steinfeldti poisi löömises, milles süüdimõistmisel ähvardab lauljat rahaline karistus või kuni kolmeaastane vangistus.

Harju maakohus lahendas Steinfeldti löömise süüasja juba mullu sügisel käskmenetluses, kuid laulja sellega ei leppinud ning kohus saatis tema kriminaalasja prokuratuuri uue menetlusotsuse tegemiseks.

Märtsi alguses saatis prokuratuur Steinfeldti süüasja kohtule arutamiseks üldmenetluses.

Süüdistuse järgi tekkis Steinfeldtil mullu 2. jaanuaril Tallinnas Priisle teel asuvas kodus tüli 15-aastase poisiga, keda ärritunud laulja lõi korduvalt käega näkku.

Steinfeldti vastu mullu 10. jaanuaril avalduse teinud poiss süüdistas lauljat ka enda seksuaalses kuritarvitamises, kuid uurimine seda ei tuvastanud.

Mullu 3. novembril määras maakohus Steinfeldtile käskmenetluses löömise eest rahalise karistuse 10.500 krooni, kuid laulja sellega ei nõustunud ning peab seetõttu taas kohtu ette astuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles