Kohtusse hilinenud Pärna kaebus jäi läbi vaatamata

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivo Pärn Harju maakohtus.
Aivo Pärn Harju maakohtus. Foto: Mihkel Maripuu

Kõmuliste kohtuprotsessidega tuntust kogunud ärimees Aivo Pärn hilines täna Harju maakohtu istungile, mistõttu kohus jättis tema kaebuse talle alkoholijoobes kihutamise eest määratud karistusele läbivaatamata.

Pärn kaebas kohtusse talle politsei poolt määratud 15 000-kroonise trahvi ning temalt kuueks kuuks juhtimisõiguse äravõtmise, kuid kaotas kohtusse hilinemise tõttu võimaluse selle üle vaielda, kirjutas ERR Uudisteportaal.

Väärteomaterjalide järgi jäi kerges joobes Pärn 16. märtsil pisut pärast keskööd oma BMW roolis Tallinna-Tartu maanteel suure kiiruseületamisega politseile vahele.

Lisaks maadevahetuse kohtuasjale on Pärnal praegu riigikohtus pooleli protsess, kus ta tahab talle ühe teise liiklusrikkumise eest mõistetud karistuse kergendamist.

Tartu maakohtus on Pärnal pooleli kohtuprotsess, kus teda süüdistatakse AS-i GoBus juhatuse esimehena altkäemaksu ja pistise andmisele kaasaaitamises Valga endisele maavanemale Georg Trašanovile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles