Näitleja Eduard Toman liitus Keskerakonnaga

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Eduard Toman.
Näitleja Eduard Toman. Foto: Peeter Langovits

Keskerakonnaga liitus kohalike valimiste eel veel üks kuulsus, erakond võttis vastu näitleja ja lavastaja Eduard Tomani.

«Keskerakond on Eesti erakondadest kõige enam pühendunud salliva ühiskonna loomisele ja arendamisele. Tahan sellele omalt poolt kaasa aidata,» põhjendas näitleja Eduard Toman erakonnaga liitumist Keskerakonna pressiteates.

Eduard Toman on alates 1983. a Vene Draamateatris näitleja, lavastaja, aastatel 1993 kuni 2005 oli ta teatri peanäitejuht.

Ta on mänginud filmides «Need vanad armastuskirjad», «Tulivesi»; teinud kaasa ETV seriaalides «Salmonid» ja muusikalis «Oliver». Hetkel osaleb Toman ühe peaosalisena Kanal 2 seriaalis „Eestlane ja venelane".

Ta on esinenud parodistina estraadietendustes ja andnud kontserte lauljana.

Viimasel ajal on Keskerakonnaga liitunud mitmeid avalikkusele tuntud kultuuriinimesi - näitleja Henrik Normann, laulja Mikk Saar, tantsija Eduard Korotin, Peeter Rebane ja paljud teised.

Keskerakonna 10 000-s liige on Liis Tappo-Treial, 11 000-s Ülle Juht ning 12 000-s Katrin Siska.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles