Pevkur: Oja arvamusavaldus on vastutustundetu

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanno Pevkuri sõnul on täna saavutatud kokkulepe suur samm edasi.
Hanno Pevkuri sõnul on täna saavutatud kokkulepe suur samm edasi. Foto: Peeter Langovits

Sotsiaalminister Hanno Pevkuri hinnangul on Peeter Oja arvamusavaldus 2. septembri raadio hommikuprogrammis, «selle sotsiaaltöötaja võiks ära tappa» vastutustundetu.

«Isegi kui see oli mõeldud naljana, on see äärmiselt ebaõnnestunud nali. Inimeste elu kallale kippumine kasvõi sõnades ei ole lihtsalt aktsepteeritav,» vahendas sotsiaalministeeriumi pressiesindaja ministri sõnu.

«Eesti sotsiaaltöötajad teevad väga tublit tööd. See töö pole lihtne, sest abivajajate mured on elulised ja keerulised. Just praegu, mil olukord majanduses on pingestatud, on kasvanud sotsiaaltöötajate töökoormus. Nad teevad oma tööd pühendumusega ning hoolivad inimestest. Mitte mingil juhul pole sotsiaaltöötajad ära teeninud kasvõi naljaga pooleks edastatud ähvardusi,» leidis Pevkur.

Minister avaldas lootust, et hr Oja vabandab Eesti sotsiaaltöötajate ees oma kohatu arvamusavalduse pärast ning valib hommikuprogrammis sobivamaid huumoriallikaid.

Peeter Oja avaldas eile hommikul Star FMi hommikuprogrammis «Naistevahetuse» saadet kommenteerides, et Lohusuu valla sotsiaaltöötaja võiks ära tappa. Oja avalduse põhjustas see, et tema meelest oleks sotsiaaltöötaja pidanud takistama 9-lapselisel pere SMS-laenu võtmist.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles