Isamaa ja Res Publica Liit: Õnn ei ole rahas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment IRLi logost
Fragment IRLi logost Foto: IRL

Isamaa ja Res Publica Liit alustas erakonna märgi ja väärtuste tutvustamist, koondades need juhtmõttesse «Õnn ei ole rahas».

«Meie ühiskonnas on tekkinud oht kaotada tasakaal ja kalduda elutute asjade maailma, jätta tagaplaanile Eestile olulised asjad – lapsed, pere ning tervise,» ütles Isamaa ja Res Publica Liidu peaministrikandidaat Mart Laar.

Tema sõnul tuleb hakata rääkima ka sellest, et inimeste tervis püsiks korras, et kõigil jaguks aega lähedaste inimeste ja hobide jaoks, et meie ümber oleks meeldiv keskkond, ja inimesed, kelle keskel on tore elada.

«Eesti peab saama maaks, mille suurim vara on terve mõistus ja värsked mõtted, maa, kus kool toetab loovust, riik soosib ettevõtlikkust ning kus ajud on betoonist olulisemad,» sõnas Laar.

IRLi juht ütleb, et Eesti peab olema maa, kus sünnib palju eestlasi, kes püsivad nii kehalt kui vaimult hea tervise juures, ning ühiskond peab lapsi au sees, tehes otsuseid eelkõige järeltulevate põlvede huvides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles