Nool ja Vardja langesid tantsusaatest välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Nool ja Ave Vardja
Erki Nool ja Ave Vardja Foto: Postimees.ee

Tänases «Tantsud tähtedega» eelviimasest saatest pidid kaotajatena lahkuma Erki Nool ja Ave Vardja. 3. detsembril toimuvas finaalsaates lähevad vastamisi tantsupaarid Gerli Padar ja Martin Parmas ning Mikk Saar ja Olga Kosmina.

Zürii andis kahes voorus enim punkte Saarele ja Kosminale, kes said kokku maksimaalsed 80 punkti. Padar ja Parmas said kahes voorus kokku 77 ning Nool ja Vardja 75 punkti.

Žürii ja televaatajate häälte põhjal hääletati saatest välja Nool ja Vardja.

Teises voorus said esinejad punkte järgmiselt:

Gerli Padar ja Martin Parmas: 10 + 10 + 10 + 10 = 40.

Mikk Saar ja Olga Kosmina: 10 + 10 + 10 + 10 = 40.

Erki Nool ja Ave Vardja: 9 + 10 + 10 + 8 = 37.  

Padar ja Parmas said žüriilt teistkordselt saate ajaloos maksimumpunktid, seega on neil praegu kokku 77 punkti 80st võimalikust.

Samuti said maksimumpunktid Saare ja Kosmina tša-tša-tša esitus. «Kui teised tantsijad teevad jalgu lahti, siis Mikk Saar oskas neid ka risti panna,» kiitis kohtunik Ants Tael.

Noole ja Vardja teises voorus antud soorituse kohta rääkides märkis Merle Klandorf, et Noolt veab alt muusika.

Esimeses voorus andis žürii tantsijatele punkte järgmiselt:

Gerli Padar ja Martin Parmas: 9 + 10 + 9 + 9 = 37.

Mikk Saar ja Olga Kosmina: 10 + 10 + 10 + 10 = 40.

Erki Nool ja Ave Vardja: 9 + 10 + 10 + 9 = 38.

Esimesena astusid tangoga üles Gerli Padar ja Martin Parmas, kes kohtunikelt hulga kiidusõnu ja kõrgeid punkte teenisid. Kohtunik Ants Tael märkis, et paari esinemine oli võrreldes eelmise korraga tunduvalt värskemaks muutunud.

Seejuures kurtis Padar saatejuhtidele, et pingeline tantsusaateks treenimine on tema kehale jätnud terve hulga sinikaid ja verevalumeid.

Veel kõrgemalt hindas žürii Saare ja Kosmina kvikstepi, mis saavutas maksimumpunktid.

Noole ja Vardja esitus sai žüriilt 38 punkti. «Dünaamikat oli tunda, väga ilus tango,» märkis kohtunik Tael.

Seitsmendas saates tulid esitusele:

Mikk Saar ja Olga Kosmina: tša-tša-tša ja kvikstep

Erki Nool ja Ave Vardja: rumba ja tango

Gerli Padar ja Martin Parmas: paso doble ja tango.

Tantsivaid tähti hindavad 10 palli süsteemis kohtunikud Ants Tael, Kaie Kõrb, Jüri Nael ja Merle Klandorf. Koondhinde arvutamisel teisendatakse kõik tulemused 3 palli süsteemi vastavalt osalevate paaride arvule.

Oma oluline osa tantsivate tähtede finaali jõudmise teel on televaatajal, kelle antud hääled lisatakse žürii koondhindele.

Telefonihääletuseks on liinid avatud eelmise saate lõpust kuni eetris oleva saate lõpuosani, mil näidatakse tantsude kordusi. Pärast väljalangenud paari väljakuulutamist on telefoniliinid taas avatud kuni järgmise saate lõpuni.

Kokku on saadetest välja lagenud pooled alustanud paaridest: Indrek Tarand ja Kaisa Oja, Reet Linna ja Eduard Korotin, Ingrid Tähismaa ja Aleksandr Makarov, Vilja Savisaar ja Veiko Ratas ning Aivar Riisalu ja Kristina Tennokese-Ott.

Täna selgusid need kaks kõige tugevamat paari, kes jõuavad finaali 3. detsembri saates. Siis tuleb iga paari poolt esitusele juba kolm tantsu.

Vaata ka tantsud.postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles