Tornimäe tänaval haigutab sügav auk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auk Tornimäe ja Maakri tänava ristmikul.
Auk Tornimäe ja Maakri tänava ristmikul. Foto: Toomas Huik.

Juba paar kuud haigutab kesklinnas Tornimäe ja Maakri tänava ristmikul asfaldis sügav auk, mis suurte vihmadega üha laiemaks muutub. On ainult aja küsimus, millal mõni auto sinna sisse vajub.


Tallinna kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg teatas Postimees.ee`le, et pealinna teede ja tänavate järelevalve eest vastutava Tallinna Teede ASi andmetel on vajumine Tornimäe ja Maakri tänava ristmikul tuvastatud 21. juulil.

Kohe pärast seda pöördus Tallinna Teede AS tänava all paiknevate torustike omanikfirma Tallinna Vesi poole ning pani välja ka ohumärgid. Korduvteade läks veefirma poole teele 26. augustil.

Kommunaalametile teatas Tallinna Vesi, et nimetatud kohas filmis firma 26. augustil kanalisatsioonitorustikku, korraldas kaevude vaatluse ning veetorustike võimaliku lekke uuringu. Täiendava kontrolli tegi firma AS TV seal 8. septembril. Kõigi nende uuringute tulemusel selgus, et sõidutee vajumine ei ole tingitud aktsiaseltsile Tallinna Vesi kuuluvate torustike rikkest.

Sulg kinnitas, et lähipäevil on kommunaalameti tellimusel kavas avada tänava sissevajunud osa, et selgitada augu tekkimise põhjus ning tänav korda teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles