Koduteed lühendada püüdnud mees sai raske trauma

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eeva Kaun

Soov lühendada koduteed lõppes kohtlajärvelasele Vadim Morozile pühapäeva õhtul haiglasse sattumisega, sest  kukkus pimedas soojustorustiku vahetamiseks kaevatud ja märgistamata kraavi.

«Läksin mööda purret ühest kraavist üle ega osanud isegi oletada, et paari meetri kaugusel on veel üks. Kella kümne paiku õhtul on juba täitsa pime, tänavavalgustuslaternate kuma hoovi ei paista ning seda auku pole näha, kui ei tea, siis kukud kindla peale sisse. Nii minuga juhtuski,» kirjeldas Vadim Moroz Põhjarannikule, kuidas ta koju minnes viga sai.

Täiesti kaine Vadim ei kõndinud mööda muruplatsi või teeserva, vaid keset teed, mis trepikoja juurde viib. Kohalikku haiglasse pöördunud mees saadeti edasi Tallinna, kus talle esmaspäeval silmaoperatsioon tehti.

Mees kaalub nüüd kohtusse pöördumist, sest ta ei kaotanud ainult määramata ajaks töövõimet, vaid pole ka teda, kuidas see trauma edaspidi tunda annab, samas on nägemine tema arvutipõhises töös väga oluline.

Torustikuvahetusega tegeleb selles piirkonnas firma Magma, mille töödejuhataja Andrei Pavlov tunnistas juhtunus oma süüd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles