Eestisse tuleb visiidile Gruusia peaminister

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gruusia peaminister Nika Gilauri.
Gruusia peaminister Nika Gilauri. Foto: AFP / Scanpix

Homme tuleb Eestisse ametlikule visiidile Gruusia peaminister Nika Gilauri, kes kohtub Eesti riigitegelastega ning peab avaliku loengu EBS-s.

Gilauril on kavas kohtumised president Toomas Hendrik Ilvese, riigikogu esimehe Ene Ergma, peaminister Andrus Ansipi ning majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsiga, teatas välisministeerium.

Kohtumistel tulevad kõne alla Eesti ja Gruusia suhted, sealhulgas majandus- ja kultuurisidemed, arengukoostööga seonduv ning koostöö rahvusvahelistes organisatsioonides. Arutatakse ka Gruusia euroatlantilist lõimumist ning olukorda regioonis laiemalt.

Peaminister Gilauri avab visiidi raames Gruusia-Eesti ärifoorumi ning peab avaliku loengu Estonian Business Schoolis.

Gruusia peaministrit saadavad visiidil kultuuri, monumentide kaitse ja spordiminister Nikoloz Rurua, regionaalarengu ja infrastruktuuri aseminister Jambul Bakuradze, põllumajandusaseminister Malkhaz Akishbaia ning rohkearvuline äridelegatsioon.

Gruusia kultuuri, monumentide kaitse ja spordiminister Nikoloz Rurua kohtub kultuuriminister Laine Jänesega. Regionaalarengu ja infrastruktuuri aseminister Jambul Bakuradze kohtub regionaalminister Siim Valmar Kiisleriga ning külastab Keila linna, kus kohtub Keila linnapea Tanel Mõistusega.

Gruusia põllumajandusaseminister Malkhaz Akishbaia kohtub kolleegidega põllumajandusministeeriumist ning külastab tootmisettevõtet Tere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles