Estonia kutsub linnarahvast turupäevale

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka tänavu toimub turupäeval kostüümide oksjon.
Ka tänavu toimub turupäeval kostüümide oksjon. Foto: Peeter Langovits

Täna korraldab rahvusooper oma traditsioonilise turupäeva, kus linnarahvale ja külalistele algavat 104. hooaega.

Kell 12 algab Estonia maja taga pargis suurel laval tasuta kolmetunnine kontsert, kus tulevad esitamisele parimad palad uuslavastustest ja juba repertuaaris olevatest menutükkidest, teatas rahvusooper.

Esinevad Estonia solistid, koor, orkester ja balletitrupp. Dirigeerivad Jüri Alperten, Mihhail Gerts, Risto Joost ja Erki Pehk. Päeva juhivad Arne Mikk, Garmen Tabor ja Priit Volmer.

Kell 12.30 on Estonial au avada SEB X Tallinna Sügisjooks, mille stardipaugu annab Jassi Zahharov. Rahvusooperi orkester saadab tuhanded jooksjad teele polkaga «Sport». Sportliku pühapäeva raames on ka turupäeva lavale rahvaga kohtuma oodata mitmeid nimekaid sportlasi.

Kogu hooaja etenduste piletid on turupäeval müügil soodushinnaga. Avatud on kirbuturg ja meenelett ning Estonia Catering pakub sooja sööki ning suupisteid nii turuplatsil kui talveaia kohvikus.

Lapsi lõbustab ooperipisik Junior. Mart Sander viib läbi heategevusliku oksjoni, mille käigus leiavad uue omaniku Katrin Karisma, Jassi Zahharovi ja Mati Palmi esinejakostüümid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles