Kaheksa kaunitari võistlevad Eesti Miss Estonia tiitlile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Tallinna ja Miss Viroonia tiitlitele lisaks sai Viktoria Azovskaja täna ka Eesti Miss Estonia krooni.
Miss Tallinna ja Miss Viroonia tiitlitele lisaks sai Viktoria Azovskaja täna ka Eesti Miss Estonia krooni. Foto: Postimees.ee

Tuleval kolmapäeval selgub juba 20. pealesõjajärgne Eesti iluduskuninganna ehk Eesti Miss Estonia 2007.

Kaheksa finalisti on on selgunud üheksa kuu vältel toimunud poolfinaalidest, mille seas ka Eesti Suvemissi, Eesti Topmodel 2006 ja Miss Tallinn 2007 võistlused. 28. jaanuaril valiti ka tänavune Miss Viroonia ja 3. veeruaril Miss Livoonia.



Eesti Miss Estonia 2007 kaheksa finalisti on miss Viktooria (Miss Tallinn 2007 ja Miss Viroonia 2007), miss Julia (Miss Tallinn 2005), miss Kerli, miss Liisi (Miss Livoonia 2007), miss Triin, miss Ilona (Narva Suvemiss 2006), miss Marleen ja miss Eret. Lisaks Eesti Miss Estonia tiitlile antakse välja ka fotomissi, Miss Graatsia ja Miss Persooni tiitlid.



Missivõistluse finaal toimub 7. märtsil Tallinnas Estonia talveaias. Võitjatel avaneb võimalus osaleda rahvusvahelistel missivõistltustel Miss Universumi, Miss Euroopa jt. Eesti Miss Estonia taasalgataja ja korraldaja on Valeri Kirss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles