Karoli Hindriks asus MTV Eestit juhtima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karoli Hindriks
Karoli Hindriks Foto: Peeter Langovits

Esmaspäevast asus MTV Eesti tegevjuhi kohale Karoli Hindriks, kes on tuntud kui Eesti noorim patendiomanikust ettevõtja ja seksikaima naispoliitiku tiitli omanik. Varem töötas Hindriks MTV Eesti turundusjuhina.

Senine tegevjuht Indrek Veskis lahkub MTV Eesti ridadest vastastikuse kokkuleppe alusel. Kanali avalikke suhteid ja uusi tuuli tüürib nüüdsest MTV Eesti veebiportaali peatoimetaja Ingrid Kohtla.



«Ingrid on laia profiiliga popkultuuriteoreetik ja -praktik, kellel ette näidata nii ajakirjaniku, DJ, kultusžurnaali «Wasp&Caterpillar» peatoimetaja ning Kunstiakadeemia subkultuurilektori pagas. Ma olen kindel, et meie koostöö saab olema hea ja üksteist täiendav,» kinnitas Hindriks.



«Kevad toob MTV ekraanile uued tuuled ja uut mõtlemist. MTV uus hüüdlause on: «Planeedi popim pätt»,» oli Karoli Hindriks tuleviku suhtes optimistlikult meelestatud. «Eks nüüd tuleb ka tõestada, et me seda oleme.»



Alates märtsist muutis MTV Eesti oma programmi ülesehitust. Esimeste stiilinäidetena lennutati möödunud nädalal eetrisse eestikeelne elustiiliformaat «Supermercado» ja soovisaade «Wishlist». Lisandub ka uusi sisseostetud programme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles