Laste randmeriba osutus edukaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita rand.
Pirita rand. Foto: Peeter Langovits.

Rannahooaja lõpetamisel tehti kokkuvõtteid tänavu suvel linna sotsiaal- ja tervishoiuameti poolt laste turvalisuse tagamiseks randades tarvitusele võetud randmeribade otstarbekusest ning leiti, et see algatus osutus edukaks ja järgmisel aastal kasutatakse jälle randmeribasid.

Kuna linna randades olid väikelaste kaotsiminekud sagedased, hakkas sotsiaal- ja tervishoiuamet tänavu suvel katseliselt kasutama vee- ja rebimiskindlaid randmeribasid, mida lapsevanamad said turvafirma G4S rannavalvuritelt. Ribale sai kirjutada lapse nime ja telefoninumbri, kuhu helistada, kui laps oli eksinud.

Abilinnapea Merike Martinson ütles, et tellitud 1000 turvariba kadusid nagu soojad saiad ning kiiresti tuli tellida uus partii. Kokku kasutati tänavu randades 3000 randmeriba.

G4S projektijuht Henry Seemel kinnitas, et turvafirmal oli laste käepaeltest suur abi.

Tallinnas on viis avalikku randa - Stroomi, Pirita, Kakumäe, Pikakari ja Harku, kus suvel tegutses kokku 20 rannavalvurit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles