Rim: mul polnud eelmise kaitsjaga head klappi

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rim ja Kristjan Rahnu Harju maakohtus.
Taavi Rim ja Kristjan Rahnu Harju maakohtus. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Täna hommikul oli Harju maakohtu Liivalaia kohtumaja ajakirjanikke täis. Kohtupingis istus kaks endist tippsportlast - kümnevõistleja Kristjan Rahnu ja sprinter Taavi Rim.

Kohtupidamine sai aga kohe alguses ootamatu pöörde, sest kohtualune Rim loobus advokaadist Meelis Massost ja palus oma õiguste kaitsjaks määrata Owe Ladva, vahendas Reporter.ee videolõik.

«Advokaadi vahetuse tingis see, et meil ei olnud eelmise advokaadiga head klappi. Ma tundsin, et mul ei ole usaldust piisavalt,» selgitas Rim. «Owe Ladvaga tekkis (usaldus, toim.). Ma tunnen, et ma saan advokaadiga rääkida ja tekib usaldus. On nagu mõtet võitlusesse minna.»

Ringkonnaprokurör Elle-Mai Velling usub, et Rim kasutas venitamistaktikat.

«Täna jäi mulle tõesti selline mulje, et tegemist on siiski venitamisega,» ütles Velling. «Kuivõrd lepingu lõpetamine eelmise kaitsjaga toimus alles eile õhtul, siis kahjuks ei saa ma midagi muud arvata.»

Ladval on võimalik endist sportlast kohtus esindada alles järgmise aasta jaanuaris.

Nii määraski kohus järgmiseks istungiajaks 2010. aasta märtsi. Lisaks otsustas kohus, et tõkendit rikkunud Rim ei tohi kuni selle ajani riigist lahkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles