Sildmäe võitleb alkoholiprobleemiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Sildmäe.
Toomas Sildmäe. Foto: Stanislav Moškov/Naisteleht

Perevägivallas kahtlustatav ärimees Toomas Sildmäe otsis alkoprobleemist vabanemiseks abi Inglismaalt, kus oli kuu aega range režiimiga viinaravil.

Ainsad, kes suutsid Postimehele eile juhtunu tagamaid kaudselt selgitada, on Eesti ühe glamuursema paari lähedased tuttavad. Inimesed, kes 13 aastat koos elanud Sildmäe ja Kaldvee probleemidega lähemalt kursis, kirjutab Risto Berendson tänases Postimehes.

Nende selgitus juhtunule on Sildmäed pikka aega vaevanud alkoholiprobleem. Pideva tipsutajana tuntud Sildmäe puhul oli see varemalt probleem peamiselt tema naise jaoks, kes võitles mehe alkoholist eemale hoidmiseks kõikvõimalike vahenditega.

Ent pärast kevadist purjuspäi romurallit Tallinna kesklinnas, kus mees mõlkis oma Maseratiga mitu autot ja põgenes avariipaigalt, mõistis Sildmäe isegi, et probleem vajab lahendust. Nii käiski mees hiljuti väidetavalt Inglismaal umbes kuu kestnud karmi režiimiga võõrutusravil.

Pärast võõrutusravi oli Sildmäe tuttavte sõnul justkui uus inimene, kes pakatas energiast ning naise ja tütre ründamine tuli kõigile üllatusena.

Üksmeelselt nimetatakse aga suureks arusaamatuseks seda, et tülis sai kannatada paari kümneaastane tütar, kellesse Sildmäe on alati ülihoolivalt suhtunud.

Juhtunu võttis kõige tabavamalt kokku Sildmäe tuttav: tehes haiget oma naisele ning tütrele, kelle hoidmisest ja armastamisest rääkides pälvib Sildmäe sõpradelt vaid imetlust, võis mees end suruda vangistusse, millest hinges väga raske pääseda.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles