Linter ei ilmunud oma liikluskaebuse arutamisele

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Linter.
Dmitri Linter. Foto: Priit Simson

Öise vahtkonna aktiivne liige Dmitri Linter kaebas politsei talle määratud liiklustrahvi tõttu taas kohtusse, kuid ei ilmunud reedel kohtusse oma kaebuse arutamisele.


Lõuna prefektuuri töötajad määrasid Linterile väärteo korras 600 krooni trahvi selle eest, et mees ületas Valgas autoga sõites kiirust üle 15 kilomeetri tunnis.

Korduvalt politseiga kohut käinud mees ei nõustunud ka seekord karistusotsusega ja kaebas selle kohtusse. Valga kohtumaja pidi Linteri kaebust arutama reedel, kuid mees ei ilumunud kohtusse.

«Kohtule ei ole praegu kindlalt teada, kas Linter sai kohtukutse kätte või ei. Samuti ei ole kohus enne istungit Linteriga ühendust saanud,» selgitasTartu kohtute pressiesindaja Krista Tamm BNSile.

Kohus suhtles Linteriga vahetult pärast kaebuse laekumist ja siis avaldas mees soovi viia kaebuse arutamine läbi kirjalikult, kuid sellekohast nõutavat kirjalikku avaldust ta hiljem kohtule ei esitanud.

Kohus täpsustab lähipäevil, kas Linter ikka sai kohtukutse kätte ning määrab siis uue istungiaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles