Pihlile tuli üllatusena Pealinnas ilmunud arvamuslugu

Urmas Seaver
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraatide esimees Jüri Pihl.
Sotsiaaldemokraatide esimees Jüri Pihl. Foto: Toomas Huik.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) esimehe ja Tallinna linnapeakandidaadi Jüri Pihli sõnul tuli talle üllatusena see, et keskerakondlik linnavõim lasi Tallinna linna ajalehte Pealinn tema arvamusloo.

Tänases Postimehes linnavõimu propagandamasinat kritiseerinud Pihl ütles Postimees.ee`le, et Pealinna toimetusele saadetud arvamusloos soovis partei ühelt poolt testida, kas Keskerakonna oponentide lugusid linnameedias üldse avaldatakse.

«Mulle üllatuslikult nad avaldasid, arvasin, et nad keelduvad sellest,» lausus Pihl.

Samuti põhjendas ta arvamusloo saatmist Pealinna toimetusele sellega, et kuna lehed niikuinii ilmuvad, siis võiks seal lisaks Keskerakonna sõnumitele ka teiste erakondade infot olla.

«Tal (ajalehel Pealinn) on kahtlemata teatud lugejaskond, miks me siis laseme ainult ühel poolel selgitada oma sõnumit,» märkis Pihl. «Enne kui linnavõim ei muutu, siis nad ilmuvad niikuinii ja kui enda lugusid ka sinna saada, siis see vähemat mingil moel tasakaalustab infot.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles