Advokaat taotleb Segerile kergemat karistust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Seger.
Mikk Seger. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Vandeadvokaat Veljo Viilol taotleb riigikohtus kolme hukkunuga liiklusõnnetuses süüdimõistetud roolijoodiku Mikk Segeri pika vanglakaristuse vähendamist.

Veljo Viilol ütles ERR uudisteportaalile, et nii esimese kui teise astme kohus jätsid Segeri kriminaalasjas andmata hinnangu traagilises õnnetuses hukkunute süüle liikluseeskirjade rikkumisel.

«Kuna tegemist oli siiski segasüüga ning ka muid asjaolusid arvestades, on Segerile määratud karistus liialt range,» märkis Viilol.

Advokaat taotleb Segerile (24) mõistetud karistuse tühistamist ning uue otsusega talle oluliselt leebema karistuse mõistmist. «Õigeksmõistmist ma loomulikult ei taotle,» kinnitas Viilol.

Tänavu mais jättis Tallinna ringkonnakohus Segerile mullu detsembris Pärnu maakohtus määratud seitsme aasta ja kuue kuu pikkuse vanglakaristuse jõusse.

Süüdistuse järgi kihutas 2,34 promillises alkoholijoobes Seger 2006. aasta 13. augustil Hondaga Pärnu poolt Rakvere suunas ning põrkas Vändra lähedal kokku kõrvalteelt peateele sõitnud Chrysleriga, kus hukkus kolm noort meest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles