Kadrioru tivoli alale kerkivad viiekorruselised elamud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrioru tivoli ala aastal 2005.
Kadrioru tivoli ala aastal 2005. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavalitsus võttis vastu Narva mnt 67 kinnistu detailplaneeringu, mis näeb ette endise Kadrioru lõbustuspargina tuntud ala hoonestamise kuni viiekorruseliste korterelamutega.

Abilinnapea Taavi Aasa sõnul jagab detailplaneering 4,9 ha suuruse ala 13 krundiks, kuhu kavandatakse viis kuni 5-korruselist korterelamut ning kuus kuni 5-korruselist äripindadega korterelamut, teatas Tallinna pressiteenistus.

«Arendajad on hakanud järgima linna nõudmist tagada suuremate elamumahtude puhul ka lastehoiu võimalus. Narva mnt 67 kavandatakse ühte korterelamusse eralasteaed,» lisas Aas.

Narva mnt 67 kinnistu detailplaneeringu koostas Arco Investeeringute AS tellimusel OÜ Rein Murula Arhitektuuribüroo. Tallinna linnaplaneerimise amet ja kesklinna valitsus korraldavad vastuvõetud detailplaneeringu avaliku väljapaneku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles