Kalle Klandorf tõstis talle küüned kaela löönud naiskodaniku kappi

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Klandorf.
Kalle Klandorf. Foto: Peeter Langovits

Lasnamäe linnaosavanem Kalle Klandorf langes oma töökabinetis ootamatult linnakodaniku rünnaku ohvriks.


Linnaosavalitsuse ruumidesse sisenes närviline naisterahvas, kes süüdistas kõiges halvas Lasnamäe linnaosavalitsust, vahendas Reporter.ee.

«Ta seletas, et tal on Soomes laps ära võetud ja on pandud erikooli. Ta hakkas süüdistama Eesti riiki ja mind, et me ei tee mitte midagi, et tema last tagasi tuua,» rääkis Klandorf juhtunust.

«Ma loomulikult soovitasin pöörduda tal kohtu poole, sest sellist otsust saab ainult kohtu kaudu muuta. Selle peale ta muidugi solvus, hakkas ebatsensuursete sõnadega väljenduna, tõusis püsti, sülitas mulle näkku,» selgitas Klandorf.

«Palusin tal kabinetist lahkuda ja juhatasin ta ukseni. Ukse juures tungis ta mulle kallale. Lõi mind. Ma sain näo eest ära, nii et ta küüned tabasid mu kaela,» kirjeldas Klandorf sündmuste käiku.

«Naisterahvale ju haiget ei tee. Ma võtsin ta kinni ja tõstsin ta riidekappi ja hoidsin teda seal. Palusin tal vagusi olla. Ma ei tahtnudki politseid kutsuda, ma ei leidnud, et ma oleks nüüd suuresti kannatada saanud, aga ta ei rahunenud kuidagi maha,» rääkis Klandorf.

«Aga ta ei tahtnud kuidagi rahuneda, nii et mu abi kutsus politsei ja nad viisid ta ära,» rääkis Klandorf.

Tegu on Kohtla-Järvelt pärit naisterahvaga, kes on ka varem Lasnamäe linnaosavalitsuses räuskamas käinud. Hetkel on algatatud viie lapse ema vastu kriminaalmenetlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles