Politseinikud näevad: roosihoop või tabamus kahvliga kõrva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka kahvel võib olla ohtlik löögiriist.
Ka kahvel võib olla ohtlik löögiriist. Foto: JAREK JÕEPERA / ÕHTULEHT

Politseinikud puutuvad vägivaldsete inimeste lahutamisel kokku nii neile igapäevaseks muutuvate kui ka suhteliselt kummaliste juhtumitega.

Näiteks on koduses kakluses teisele löödud taburetiga või pudeliga pähe. Kui abikaasad omavahel kaklevad, olevat naistele suhteliselt tavaline löögirelv käärid.

Lääne Politseiprefektuuri kriminaalosakonna ülemkomissar Nils Sempelson meenutab markantse näitena politseisse jõudnud teadet, et keegi lõi teist inimest roosiga ning too sai okkast vigastada.

Ida politseiprefektuuri pressiesindaja Mari Riina Rist lisas viimasel ajal märgatava vägivaldsuse kasvu näitlikustamiseks loetelu septembrikuu alguse järjestikuse kolme päeva juhtumitest:

- 4. septembril kaklesid Viru-Nigula vallas vennad ja üks lõi teisele kahvliga kõrva. Kiirabi küll kutsuti, kuid politseist loobuti.

- Järgmisel päeval, 5. septembril läks Viru-Nigula vallas joobes tütar agressiivseks ja tungis oma emale noaga kallale. Naine viidi kainenema, kodused ei soovinud politseile avaldust kirjutada ja ema läks järgmisel päeval ise kaineks saanud tütrele järele.

- 6. septembril sai Vinni vallas 52-aastane naine ühise joomingu käigus oma mehe käest peksa. Kannatanu tütred viisid ema Rakvere haiglasse traumapunkti läksid siis politseisse avaldust kirjutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles