Poevargad ründasid turvatöötajaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turvakaamera salvestus.
Turvakaamera salvestus. Foto: Reporter.ee

Tallinna kesklinnas ühes kaubamajas vargil käinud mehed ründasid neid kinni pidanud G4Si turvatöötajaid.

Täna ennelõunal äratasid kaubamajja sisenenud tumedates jopedes ja suure sinise turukotiga mehed turvatöötajate tähelepanu.

Videovalve abil meeste toimetamisel silma peal hoidnud turvatöötaja nägi, kuidas kahtlusalused meesterõivaste osakonnas kaupa kotti panid ja seejärel kauba eest tasumata poest väljusid. Kui G4Si turvatöötajad mehed kinni pidasid ja palusid neil turvakontrolli tulla, pistsid vargad eri suunas jooksu, vahendas turvafirma pressiesindaja.

Väikese tagaajamise järel saadi mõlemad kätte, kuid kinnipidamisel muutusid vargad agressiivseks ja ründasid turvatöötajaid. Rünnaku tõrjumiseks olid turvatöötajad sunnitud kasutama füüsilist jõudu ja gaasi.

Hiljem tunnistas üks kinnipeetu turvatöötajale, et ta kannab tingimisi vangistust.

Kui mehed olid viidud turvaruumi, kutsusid turvatöötajad kohale ka kiirabibrigaadi, kes aitas ühel kinnipeetul gaasi mõjul tekkinud vaevusi leevendada.

Turvakontrollis selgus, et mehed olid varastanud Armani nokamütsi ja kaks paari Calvin Kleini sokke, koguväärtusega 2728 krooni.

Turvaväravate petmiseks fooliumiga varustatud kotist tuli välja veel kolm särki, mis ei kuulunud kaubamajale. Kuna särkidel olid küljes hinnasiltide tamiilid, tekkis kahtlus, et need võivad olla varastatud mõnest teisest kauplusest. G4S andis särgid ja poevargad üle politseile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles