Lugeja pildid: liiklusõnnetus kesklinnas

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Väike-Ameerika ja Koidu tänava ristmikul.
Liiklusõnnetus Väike-Ameerika ja Koidu tänava ristmikul. Foto: Ivan Anikejev.

Täna hommikul põrkasid kesklinnas, Koidu ja Väike-Ameerika tänava ristmikul kokku liinibuss ja sõiduauto Kia.


Õnnetus juhtus umbes kell 8.20. Buss pääses õnnetuspaigalt omal jõul minema. Auto vigastused paistsid esmapilgul suuremad olevat

Põhja prefektuuri pressiesindaja Aleksandra Solntseva ütles Postimees.ee'le, et politseisse pole liiklusõnnetuse kohta teadet tulnud.

«Kui inimesed liiklusõnnetuses kannatada ei saanud ja kui üks õnnetuses osaleja ennast õnnetuse põhjustamises süüdi tunnistab, siis pole vaja avariist politsesisse teatada,» lisas ta

Tallinna Autobussikoondise suhtekorraldaja Sirje Rohti sõnul ei andnud kõrvalteelt tulnud auto teed peateel liikunud liinibussile ja sõitis talle külje pealt sisse. «Bussil said viga vasak külg ja eesmine nurk ja auto on samuti korralikult räsitud. Bussis olnud inimesed kannatada ei saanud, kui autos viibis ka laps ja autosõitjate ehmatus oli suur. Esialgu nad arstiabi ei vajanud, kuid šokk võib hiljem tekkida,» lausus Roht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles