Heimar Lenki peeti Võrus poevargaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heimar Lenk
Heimar Lenk Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Riigikogu liige Heimar Lenk sattus pühapäeval Võru supermarketis piinlikkusse olukorda, kui turvamehed tuntud telenäo pisivarguse kahtlusega turvaruumi eskortisid, kirjutab Risto Berendson ajalehes Postimees.

Lengi sõnul oli ta pühapäeval parajasti teel kohtumisele valijatega, kui ta Võrus Maxima kaubanduskeskusesse süüa ostma läks. «Tegin oma ostud ära ja tõstsin juba asjad autosse, kui mulle meenus, et unustasin osta ühe ilusa sajakroonise Leedu lipsu,» rääkis Lenk. «Sellepärast ma poodi tagasi läksingi, kuigi tagantjärele targana poleks pidanud minema.»

Lengi sõnul oli tema ainus viga selles, et ta kauplusesse naastes ei võtnud ostukorvi. Teel kassasse köitsid Lengi tähelepanu aga kampaaniahindadega müügil olnud deodorandid ja lõhnavesi.

Lenk märkis, et tal oli kaasas fotokott, mida ta kalli aparatuuri tõttu kunagi autosse maha ei jäta. «Nii ma tegingi koti lahti, panin kaks deodoranti ja lõhnavee sinna kaamera peale ning maksin nende eest kassas ilusti ära,» rääkis Lenk.

Probleem tekkis kassast väljudes, kui kaubanduskeskuse kaks turvameest Lengi peale häält tõstsid ja teda ostukorvi kasutamata jätmises süüdistasid. Lengi sõnul eskorditi ta turvatuppa, kus tema fotokott läbi vaadati ja veenduti, et mees ei ole midagi varastanud.

Maxima kinnitusel neil Lengile pretensioone pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles