Tallinn kutsus peaminister Ansipi kainestusmaja avamisele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus kainestusmaja avatakse 8. oktoobril.
Uus kainestusmaja avatakse 8. oktoobril. Foto: Uwe Gnadenteich

Tallinnas avatakse 8. oktoobri keskpäeval kainestusmaja. Pidulikust sündmusest on linnavalitsus kutsunud osa saama ka peaminister Andrus Ansipi.


Tallinna abilinnapea Merike Martinson kinnitas, et 22. septembril saadeti kutsed peale peaministri veel valitsuse liikmetele, politsei esindajatele, Tallinnas asuvate haiglate juhtidele ning paljudele teistele avalike elu tegelastele, aga ka kainestusmaja toetajatele.

Martinson ütles, et tänu ehitushindade olulisele langusele valmis pealinna kainestusmaja plaanitust tunduvalt odavamalt. Hoone asub aadressil Paldiski maantee 62, Lääne-Tallinna keskhaigla juures. Praegu käivad kainestusmajas viimased viimistlustööd ning sisustamine.

Abilinnapea on varem väitnud, et kainestusmaja rajamine on üks väike, aga väga vajalik lüli linnavalitsuse tegevuses alkoholismi leviku tõkestamiseks.

Tallinna kainestusmaja ehitas vastava riigihanke võitnud AS Koger & Partnerid. Kainestusmajas on 50 kohta, põhiliselt kahekohalised kambrid koos duši ja WCga. Samuti on olemas erikambrid agressiivsetele klientidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles