GoLive! toob kokku popmuusika paremiku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tele2 suvelõpukontserti reklaamiva teleklipi autoragentuur Idea andis artistidele valida, millises olukorras nad oma
nime välja hõigata tahavad. Nii valmisid kõik «situatsioonid» spontaanse loometöö tulemusena. Vaataja näeb Vanilla
Ninjat kopteris ja Jaagup Kreemi mootorratta seljas, Tanel Padarit pimedast kiviosmikust väljumas või Mari-Leen Kaselaant
poseerimas koos lauluisa Gustav Ernesaksaga.
Tele2 suvelõpukontserti reklaamiva teleklipi autoragentuur Idea andis artistidele valida, millises olukorras nad oma nime välja hõigata tahavad. Nii valmisid kõik «situatsioonid» spontaanse loometöö tulemusena. Vaataja näeb Vanilla Ninjat kopteris ja Jaagup Kreemi mootorratta seljas, Tanel Padarit pimedast kiviosmikust väljumas või Mari-Leen Kaselaant poseerimas koos lauluisa Gustav Ernesaksaga. Foto: Idea

Sel laupäeval toimub Tallinna laululaval järjekordne Tele 2 GoLive!, mis märgib noortele viimast suvepidu enne kooliaasta algust.

Postimees uuris neljandat korda toimuva kontserdi korraldajalt Auris Rätsepalt, miks sellele rahvapeole minna.

Kas artistide valikul saab määravaks nende koht kohalikes raadioedetabelites või miski muu?

Kontserdil esinevad meie armastatuimad popstaarid ehk siis need, keda raadiotes enim mängitud ja kelle plaate kõige rohkem ostetud. Kontsert on üles ehitatud žanrilise tasakaalustatuse põhimõttel – pakume head eesti muusikat erinevale maitsele.

Kui palju on keskmiselt külastajaid olnud?

Seni on külastajaid igal aastal olnud 20 000 kanti, aga alati on ka ilmaga vedanud. Ürituste korraldajatel on selline kõnekäänd, et «ei ole halba ilma, vaid on igav pidu ja seltskond» – meil on hea publik ja parimad esinejad, nii et ilm on selle kontserdi õnnestumisel teisejärguline. 20 000 külastajat on ikka väga suur arv nii Eestis kui ka välismaal, nii välismaiste, aga eriti eestimaiste esinejatega kontserdi puhul – see näitab, et GoLive! läheb rahvale korda.

Kas kontserdialal müüakse alkoholi?

Ei.

Kas sel aastal on oodata midagi põnevat ja erilist?

Esmakordselt tuleb kontsertesitusele Tanel Padar & The Suni uus hittsingel «Mida sa teed?» ning kontserdilistel on võimalus oma mobiiltelefoniga salvestades osaleda sellele loole video tegemisel.

Samuti näeb Terminaatori 20. tegutsemisaasta puhul välja tulnud uut videot legendaarsest hitist «Juulikuu lumi» – seda näitavad meie hiigelekraanid samal ajal, kui Terminaator ise laval laulu esitab.

Tehnilise poole pealt saab tänavune kontsert uhkeldada kõige suuremate LED-ekraanidega, mis ühelgi Eesti kontserdil eales varem olnud – üleval on kaks kuni 30-ruutmeetrist ekraani.

Tele2 GoLive!

• Terve päeva kestva suurkontserdi väravad avatakse kell 14. Päeva veab Madis Malk, soojendusesinejana astub üles GoLive United Artists (popping, locking, house, newstyle, break) koreograaf Joel Juhti eestvedamisel.

• Bändidest saab näha A-Rühma, Mari-Leeni, No Big Silence’it, Vanilla Ninjat, Terminaatorit ja Tanel Padar & The Suni. Kontserdi lõpetab kell 21.55 suur ilutulestik.

• Piletilevi ja Piletimaailma müügipunktidest ostes maksab pilet eelmüügist 100 krooni, kontserdi toimumise päeval 125 krooni.

Kuidas tekkis idee hakata korraldama sellist kontserti?

Kristjan Seema
Tele 2 turundusdirektor

Tele2 Go Live! kontserdi korraldamise idee tekkis neli aastat tagasi soovist pakkuda meie klientidele ja teistele muusikasõpradele tõeliselt toredat ja meeldejäävat kohtumispaika ja muusikaelamust. Meil on väga hea meel, et meie initsiatiiv on hästi vastu võetud – üle 20 000 inimese jaoks on Tele2 Go Live!’ist saanud iga-aastane pikisilmi oodatud sündmus ning kontserdist on kasvanud tõeline suurüritus.

Igal aastal oleme püüdnud publikule näidata, kuivõrd tihedalt on tänapäeval muusika ja mobiiltelefon omavahel seotud ning mida uuenduslikku annab mobiiltelefoniga korda saata. Tänavu esitleme Tanel Padar & The Suni uue muusikavideot, mis on filmitud Nokia mobiiltelefoniga. Mullu andsime kontserdi eel välja SonyEricssoni telefonides Tanel Padar & The Suni albumi «100% Rock’n’Roll». Kindlasti jagub meil ideid ka tulevikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles